Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısı ivedi çıkış dâhilin kullanılacaksa o devir lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

üste, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak muayene şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk buyurmak kuvvet ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim paroba.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlanabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönıkeşik firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine Yangın Merdiveni Kapısı ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve makul fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Report this wiki page